Elazığlı kuaför yeniden dünya şampiyonu 

Arnavutluk Tiran Şehrinde kuaförler için düzenlenen 2024 GFP AVRUPA Şampiyonluğunda Elazığlı kuaför Erkan Engin takımıyla birlikte yeniden şampiyon oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığlı kuaför Erkan Engin Kurduğu takımla geçen yıl kazandığı dünya şampiyonluğu koltuğunu bu yılda kimseye kaptırmadı. Kuaför Erkan Engin, Arnavutluk Tiran Şehrinde yapılan 2024 GFP AVRUPA Şampiyonluğu yarışmasında mevsimlerin dönüşümü adlı koreografi ile tekrar Türkiye’ye gurur yaşattı. 

Kuaför Erkan Engin’in kurduğu takımın birinci geldiği yarışmada İtalya İkinci, Montenegro ise üçüncü geldi. Yarışmada, Erkan Engin GFP Federasyonu Türkiye Başkanı da seçildi. Başkanlığı anons edilirken memleketini unutmayan Engin, dev organizasyonda ekranlarda Elazığ görselleri ile sahnede konuşmasını yaptı. 

Elazığlı kuaför yeniden dünya şampiyonu 

Erkan Engin açıklamasında “Yurtdışı yarışmalarına Türkiye kuaförler federasyonunun yapmış olduğu yarışmalarda derece alan yetenekleri titizlikle seçip yurtdışında bizleri temsil etmelerini sağlıyoruz doğru işler doğru sonuçları getiriyor. Öncelikle EUROCUP TURKEY Genel başkanı Gökhan Hamarat ve Türkiye Kuaförler Federasyonu Başkanımız Bayram Karakaşa ekibim ve ben sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN