Elazığ kamuoyunu önümüzdeki dönemle ilgili kanaatini netleştirdi…

4,5 yıllık hizmet döneminde gerçekleştirdiği hizmetler ve yatırım projeleri ile Elazığ'ın çehresini değiştiren, şehrin ufkunu açan, sosyal, kültürel ve ekonomik katma değer kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kamuoyunun takdirini topluyor. 

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI İLE YOLA DEVAM

2020 Elazığ depremi, pandemi salgını ve Kahraman Maraş depremlerinin yarattığı olumsuz etkilere rağmen, yılmadan, yorulmadan Elazığ’ın kalkınması, gelişmesi için gece gündüz çalışan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tüm olumsuzlukları aşarak seçim döneminde verdiği sözlerin hepsini yerine getirdi. 

11 ana başlıkta 100 proje vaat eden Başkan Şahin Şerifoğulları, tüm projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. 

Otopark, fuar ve kongre merkezi, ulaşım, altyapı, kentsel dönüşüm, turizm ve enerji alanlarında büyük yatırımlar yaparak istihdam, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda kentin kalkınmasını sağlayan Başkan Şerifoğulları,  hem hizmet hem de gönül belediyeciliğinde Türkiye’de örnek gösterilen belediye başkanlarından biri oldu. 

VATANDAŞIN KARARI NET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın hizmetleriyle hemen her alanda daha konforlu bir yaşam sürdüren Elazığ halkı, hizmetlerinden ötürü Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.  
Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ’a büyük katma değer kazandırdığını ifade eden vatandaşlar, yeni dönemde de Şahin Şerifoğulları’nı yeniden belediye başkanı olarak görmek istediklerini vurguladılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN