Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Şehrin dört bir yanında toplumun tüm kesimleriyle buluşarak sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Faruk Septioğlu, vatandaşlardan yoğun bir ilgi görüyor. Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretleri kapsamında Sanayi Mahallesi sakinleri ile buluştu ardından da Balakgazi Caddesi esnaflarını tek tek ziyaret etti. Vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan Adayı Septioğlu, sorunlar ve çözümlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Vatandaşların güçlü desteğinin yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Adayı Septioğlu, “Ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz ile olan buluşmalarımızda partimize gösterilen ilgi ve destek her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Vatandaşımız bir yandan ekonomik krizin sıkıntılarını yaşıyor. Bir yandan da ne yazık ki temel belediyecilik hizmetlerinden dahi mahrum kalıyor. İçme suyu problemimiz ortada, yollarımızın durumu ortada, bu şehir temel belediyecilik hizmeti noktasında ciddi sıkıntılar yaşıyor. İnşallah 31 Mart akşamı hep birlikte zafere ulaşarak, bu zaferi tüm hemşehrilerimiz ile birlikte yaşayacağız. Şehrimizin özlemle beklediği, 94 ruhunun yaşatıldığı güçlü, dürüst, şeffaf ve ahlaklı bir yönetim anlayışını şehrimize kazandıracağız.” Diye konuştu.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu Elazığ’ın tanınan esnaflarından Ali Tanyıldızı’nın eşi merhume Nevriye Tanyıldızı ve Nesim Kaya’nın validesi merhume Firdevs Kaya’nın cenaze namazlarına katılarak, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN