TEKNOVA OSB'nin elektrik altyapısı için imzalar atıldı 

Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik altyapı ihalesinin sözleşmesi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda imzalandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi Yüksel Gerilim – Alçak Gerilim ve ENH yapım işinin protokol anlaşması imzalandı. TEKNOVA OSB ile Elazığ’da işsizlik oranın düşeceğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ”Şehrimiz bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edecek” dedi. Şerifoğulları, “Şehrimize katkı sağlamak için bizler tek yürek olmuşuz. Her alanda şehrimize değer katabilecek ve üretim istihdam noktasında katkı sağlayabileceğimiz projeleri hayata geçirmek için herkes çalışıyor. Bu birliktelik olduğu sürece şehrimiz bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Firmalarımızın fabrikalarını kurması ve üretimin başlamasıyla istihdamın artması ve işsizliğin düşmesi noktasında çok güzel gelişmeler olacağını biliyoruz ve bu noktada çalışmaları sürdürüyoruz” dedi. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, elektrik altyapı ihalesinin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Alan “Burada emeği geçen başta belediye başkanımıza, sayın vekillerimize ve sayın valimize teşekkür ediyorum. Bu işin en büyük mimarlarından birisi Şahin Şerifoğulları kendisine ben odam adına teşekkür ediyorum. Elazığ’da çok güzel şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek. Allah’ın izniyle biz Elazığ’da hep birlikte Elazığ’ı şaha kaldırmak için elimizden geleni yapacağız” diye kaydetti. Yüklenici firma olan Girişim Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Baz, en kalite hizmet sunarak elektrik altyapısını tamamlayacaklarını belirtti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN