Dost Meclisi'nin konuğu Prof. Dr. Özdemir oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının konuğu Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısına bu hafta; Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir konuk oldu.

Dost Meclisi'nin konuğu Prof. Dr. Özdemir oldu

Özdemir; Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi çalışmaları, yapmış oldukları faaliyetler ve projeleri hakkında MÜSİAD üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.
  
Özdemir, Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi; adından aldığı sorumluluğu yerine getirmenin gururu ile; bilimsel ve akademik çalışmalarıyla başarısını bölgesel, ulusal ve uluslar arası alanda kanıtlamış, temel değerlerinden ödün vermeden; bilim, yönetim, eğitim, öğretim ve çağdaş sanat anlayışı ile dünya üniversiteleri arasına girmiş, lider bir kurum olan Fırat Üniversitesinin bir birimi olarak; “dinin temel öğretileri ile bilimsel ve çağdaş değerleri buluşturan, inanç ve ahlaki erdemler konusunda topluma rehberlik edecek din uzmanları yetiştiren, ulusal ve uluslar arası düzeyde nitelikli, özgün ve insanlığa faydalı bilgi üreten öncü bir fakülte.” Olduğunu belirtti.

Toplantı karşılıklı soru şeklinde devam etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN