Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu

Saadet Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamayla Abdullah Akın'ın Elazığ Belediye Başkan adaylığı kesinleşti. Mevcut İl Başkanı Abdullah Akın 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Saadet Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve SP Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Fatih Aydın ile bir araya gelen Akın’a, Karamollaoğlu tarafından görev yazısı teslim edildi. 

AKIN: STRATEJİK PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK 

Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle Muhterem Genel Başkanımızın bizleri Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirmesinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Elazığ’ımıza sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sınıf atlatmak ve bölgenin lideri haline getirmek, yıkılmış mahallelerini imar ve inşa etmek, mağduriyetlere, işsizliğe, sosyal problemlere son vermek için stratejik projelerimizi hazırladık” dedi. 

AKIN: HERKESE KARŞI ADİL OLACAĞIZ VE HERKESİ GÖZETECEĞİZ 

“Herkese karşı adil olacağız” diyen Akın açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı;  İnşallah muvaffak olacağız ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Ana hedefimiz hemşehrilerimize ayrılan kaynakları yine hemşehrilerimizin kullanımına arz etmektir. Bunu yaparken herkese karşı adil olacağız ve herkesi gözeteceğiz ve canla başla çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Alınan bu kararın ben hemşehrilerime hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk’tan diliyorum. Teşekkürlerimi arz ediyorum.”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN