Prof. Dr. Yasemin Açık, esnaf temsilcileri ile buluştu 

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına devam ediyor. Prof. Dr. Açık ziyaretleri kapsamında esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Prof. Dr. açık büyük bir ilgiyle karşılandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ETSO Başkanı İdris Alan tarafından karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık ETSO yönetimiyle de bir araya geldi. Prof. Dr. Açık, başkan Alan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek seçimlerde destek istedi. 

AÇIK: BEN ELAZIĞ SEVDALISIYIM 

Açık, “Çok Güzel şeyler yaptınız. Eminim bu dönemde fark yaratacaksınız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bu benimde çıktığım yolda inşallah sizlerin desteğiyle Elazığ’ımıza katkı sağlayacağız. Ben Elazığ sevdalısıyım sizde öylesiniz. Amacımız Elazığ’ın sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak. Elazığ insanının mutlu, huzurlu refah içerisinde yaşaması” dedi. Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Elazığ’a yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden ETSO Başkanı İdris Alan, “Elazığ’ın sizin gibi değerlere ihtiyacı var. Gençlik yıllarınızdan beri Elazığ’a çok büyük iyilikler yaptınız. Biz sizi siyasette canı gönülden görmek istiyoruz” diyerek başarılar diledi. 

Prof. Dr. Yasemin Açık, esnaf temsilcileri ile buluştu 

ALAN: SİZ ELAZIĞ’IN KIYMETLİSİSİNİZ, DEĞERLİSİNİZ 

ETSO Başkanı İdris Alan, “Allah hayırlı uğurlu etsin. Sizin adınıza çok sevindim. Elazığ’ın sizin gibi değerlere, kıymetlere ihtiyacı var. Biz çocukluk dönemimizden belli sizleri tanıyoruz. Gençlik yıllarımızdan belli sizleri tanıyoruz. Elazığ’a çok güzel işler yaptınız, çok güzel işlerde bulundunuz. İyilik abidesisiniz. Her dönem siyasete girmek istediniz. Gerçekten biz sizi siyasette canı gönülden görmek istiyoruz. Taktir edersiniz diğer şehirlerin kendileri hep kendi ifadeleriyle abileri ablaları var. Biz de sizi bir avla olarak, bir hocamız olarak bir profesör hanımefendi olarak orada görmek istiyoruz. Bizde taktir edersiniz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıyız. Sizinle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak çalışmayı Allah bizlere nasip eder inşallah. Çıkmış olduğunuz yolda ben sizlere başarılar diliyorum. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Siz Elazığ’ın kıymetlisisiniz, değerlisiniz. Tekrar odamıza ziyarete geldiğinizden dolayı size teşekkür ediyoruz hocam. Allah yar ver yardımcınız olsun” dedi. Bir sonraki ziyaret Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne oldu. Prof. Dr. Yasemin Açık, birlik başkan Turan Kurnaz ile bir araya geldi. Kurnaz, “Memlekete Yasemin Açık’ın her konuda bu insanlara az çok gözümüzle görmesek de duyuyoruz. Bu memleketin çamuruyla, tozuyla, toprağıyla yoğrulan insanların bizleri Ankara’da temsil etmeleri daha uygun olur” dedi. Prof. Dr. Açık, Elazığ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine geçti. Kooperatif Başkanı Fikret Çelik ile bir araya gelen Prof. Dr. Açık, destek istedi. Başkan Çelik ise kendisine destek olacağının sözünü vererek ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN