Muhtar Er'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Elazığ Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Er, mesajında şu görüşlere yer verdi:

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

“Hayatımızın her alanında varlıklarıyla onurlandığımız, bizlere annelik vasıflarıyla şefkatin, eş olma vasıflarıyla ise sevginin ne demek olduğunu öğreten tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Ülke olarak gerek ticaretten siyasete, gerekse eğitimden sağlığa kadar gelişimimizde en önemli etken kadınlarımızdır. Bir anne, bir eş ve bir evlat olarak kadın, toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Kadınlarımıza her alanda kabiliyetlerini ortaya koyabilecekleri fırsatlar sunulması, toplum olarak her zaman daha ileriye gidebilmemiz için adeta bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle gösterdikleri fedakârlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımızın ve milletimizin istiklali ve istikbâli için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin asalet timsali anneleri ile eşleri başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN