Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu'da vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, 'Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu'da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, gün boyu süren Palu ziyareti kapsamında MHP Palu İlçe Başkanlığını ziyaretle başladı. Burada İlçe Yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Çoban, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerin hem ülkemiz hem de ilimiz için önemi üzerinde durdu. 

ÇOBAN: KİMSEYE “ELİM KIRILSAYDI DA OY VERMESEYDİM” DEDİRTMEYECEĞİM 

Burada bir değerlendirmede bulunan MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, “Değerli kardeşlerim, hepinizin çok yakından bildiği gibi çok uzun bir süreden beri siyasetin içerisinde yer almaktayım. Siyaseti bir hırs veya bir makama ulaşma arzusu ile yapmadığımı bir çok kez dile getirdim. Şehrimizin çözüm bekleyen onlarca sorunu var. Bu sorunların çözümü için onlarca proje hazırladık. Bunların çok az bir kısmı gayretlerimizle hayat bulurken diğerlerinin neredeyse hiç biri siyasetçilerimizin maalesef gündeminde yer almadı. Vatandaşımızın beklentileri ve sorunları artarken çözüm bekleyen onlarca konuda inisiyatif alan muhatap maalesef bulamıyoruz. İşte Bilal Çoban’ı siyasette aktif olmaya zorlayan temel neden budur. Kimse yapmıyorsa biz yapmaya talibiz. Onun için sayadayım” dedi. 

Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

ÇOBAN: ELAZIĞ’IN ÇÖZÜMSÜZ HİÇBİR SORUNU YOKTUR 

Partililere seslenen Çoban, “Değerli kardeşlerim, bugün bu Aziz şehrin kadim kültürünün en yüksek iradeyle temsil edildiği Palu’dayım. Sizlerle birlikte olmaktan gerçekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum. 80 yaşını geçmiş insanımızın gözlerimin içine baktığında umut dolu olduğunu görüyorum. Gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın her birinin umudu olmuş durumdayız. Bu çok kolay elde edilmiyor. Bedeller ödeyerek bu noktaya geldik. Hiçbir çıkar ve menfaat odağına asla pirim vermedik. Hiçbir baskı, reddedilmesi her insana nasip olmayacak teklifleri elimizin tersiyle ittik. Çünkü önceliğimiz bu Aziz topraklara ve her şeyin en iyisine layık olan siz kardeşlerime hizmet etmektir. Elazığ Kurtuluş Planını yazdık. Her ilçe, il merkezi hatta belde bazlı projeler var. Bu projelerin her biri bu şehrin sanayileşme, madencilik, turizm, eğitim, sağlık, gençlik, şehirleşme gibi aklınıza gelecek onlarca alanı kapsıyor. Şunu çok iyi görüyoruz. Bu şehrin çözümsüz hiçbir sorunu yok. Temel sorun siyasi sahipsizliktir. 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemi bu şehirde başlatmak istiyoruz. Vekil statüsünü sıradanlaşmaktan yukarı çekerek bu şehir için mücadele eden bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Bir şehrin su bekleyen verimli ovaları 30 yıl bekler mi? Bu nasıl bir siyasi yaklaşım nasıl bir temsildir? Bu düzeni hep birlikte aşacağız. Bu şehirde hiç elini sıkmadığımız bir tek vatandaşımız neredeyse kalmamıştır. Dolayısı ile toplumun neredeyse her kesiminin oyunu alabilecek tek aday profili çok şükür bu şehirde biziz. Bunu biz söylemiyoruz. Yapılan tüm kamuoyu yoklamaları ve çeşitli çalışma gruplarımızda bunu görüyoruz. Sizler de her ortamda her konuştuğunuz vatandaşımızla bunu çok rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz” ifadelerinde bulundu. MHP Milletvekili aday adayı Çoban, Palu ziyaretleri kapsamında yediden yetmişe vatandaşla bir araya gelirken, esnaf ziyaretleri, işyeri ziyaretleri, taziye ziyaretleri, STK ve kanaat önderleriyle buluştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN