Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı'nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istediler. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde aday Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen siyasi partilerin il temsilcileri, CHP İl Binasında ortak basın açıklaması yaptı. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Çanakcı, CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, deva partisi il başkanı av. Mehmet Kangal, İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, Demokrat Parti İl Başkanı Tuncay Avcıl ve partililer katıldı. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Çanakçı, CHP Milletvekili Gürsel Erol’un yerel siyasetin nasıl yapılabileceğini çok başarılı bir şekilde ortaya koyduğunu ifade etti. 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da konuşmasında Cumhurbaşkanlığı’na Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi halinde Elazığlı Halil İbrahim Çanakçı’nın ekonominin başına getirileceğini ifade etti. Ortak basın açıklamasının ardından Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşlarla bir araya geldi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN