AK Parti Milletvekilleri 2. tur seçimleri için sahada 

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ milletvekilleri 28 Mayıs seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret ederek 28 Mayıs Seçimleri için destek istedi. Milletvekili Keleş’in bir diğer durağı da Elazığ Toplum Sağlığı Merkezi oldu. 

AK Parti Milletvekilleri 2. tur seçimleri için sahada 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da, Karakoçan’a giderek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kovancılar ve Palu’yu da ziyaret eden Milletvekili Açıkkapı, muhalefeti eleştirerek 28 Mayıs’tan zaferle ayrılacaklarını belirtti. 2. Tur seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ise ziyaretlerine Toplum Sağlığı Merkezi ile başladı. Milletvekili Nazırlı daha sonra Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bahçelievler Yol Boyu Hattı Minibüsleri, Fethi Sekin Şehir Hastanesi çevresinde hizmet veren esnaflar ile Doğukent Minibüs Durağını ziyaret ederek 28 Mayıs seçimi için destek istedi.  


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN