Kaymakam Dilekli, fark yaratıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi kaymakamlığına atandıktan bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla fark yaratan Kaymakam Mustafa Dilekli, ilçede bulunan ve Peygamber Efendimizin sahabelerinden Sultan Kubeys hazretlerinin türbesinin bakım onarımı için harekete geçti...

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Kaymakam Mustafa Dilekli, yaptığı başarılı çalışmalarla hem fark yaratıyor,  hem  de vatandaşın büyük takdirini topluyor.

Göreve geldiği günden bu yana Kovancılar ilçesinin kalkınması ve gelişmesine katkı sunacak çalışmalar yapan Kaymakam Dilekli, ilçede bulunan ve uzun yılalrdan beri bakımı ile onarımı yapılmayan Peygamber Efendimizin sahabelerinden Sultan Kubeys hazretlerininin türbesinin yeniden onarımı için harekete geçti.

Kaymakam Dilekli, fark yaratıyor

Geçtiğimiz günlerde ilçe protokolüyle Sultan Kubeys hazretleri türbesini ziyaret eden Kaymakam Dilekli, türbenin yeniden onarılması ve bakımı için talimat vererek inanç turizmine kazandırılması için çalışmaları başlattı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli; "İçemiz Kayalık köyü sınırlarında medfun bulunan ve bölgenin İslamlaştırılmasında önemli fetihler gerçekleştiren Peygamber Efendimizin sahabelerinden Sultan Kubeys hazretlerinin türbesinin bakımı Kaymakamlığımızca gerçekleştirildi. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Dilekli, fark yaratıyor

Öte yandan Kaymakam Dilekli, önümüzdeki günlerde türbe yolunun ve tabelasının da yapılacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN