Işıkver, Milletvekili kaydını yaptırdı 

14 Mayıs'ta yapılan 28'inci dönem milletvekili genel seçimi ardından mazbatasını alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TBMM'ye giderek milletvekili kaydını yaptırdı. Kayıt işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Işıkver, şehrin sulama problemleri başta olmak üzere tüm sorunlarının çözümü için büyük bir özveriyle çalışacağız' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

14 Mayıs’ta yapılan 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ardından mazbatasını alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TBMM'ye gelerek milletvekili kaydını yaptırdı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver şehrin sulama problemi başta olmak üzere tüm sorunlarının çözümü için büyük bir özveriyle çalışacağız” dedi. 

Milletvekili Işıkver, “Sayın genel başkanımızın güvenine mazhar olmak, genel başkanımız tarafından aday gösterilmek bizim için şereflerin en büyüğü. Onu mahcup etmemiş olmak onun karşısına kazanmış bir şekilde çıkabilmek için gece gündüz demeden çıkıyoruz. Bugün başımız dik alnımız ak milletimizin teveccühünü arkamıza almış bir şekilde bugün milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisine kaydımızı yaptık. Milletvekili olmadan öncede 5 yıl boyunca il başkanlığı yapmış olmamız hasebiyle de hem kronikleşen problemlerin bütününe vakıfız hem de çözüm önerilerine ilişkin vizyonumuz var. Sulama problemleri ile başlamak suretiyle şehrimizin üst yapı, alt yapı, sanayi, bütün problemlerine bütün sektörlerde vakıf olduğumuz için bizi ciddi bir süreç bekliyor. Ciddi efor isteyen bir süreç bizi bekliyor. Dolayısıyla kendimizi hedefler koyduk. Ucu açık bir şeyi icra etmeyeceğiz. Öncelikle şehrimizin plakası olan 23 maddeden müteşekkil bu yol haritamızı gerçekleştirmek üzere çalışmamıza devam edeceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN