Elazığ Yeni Sanayi Sitesi'nin yeri Resmi Gazete'de yayımlandı 

Kamuoyunun merakla beklediği ve Çamyatağı Köyü mevkiinde yapılacak olan yeni sanayi sitesiyle ilgili tespit edilen bölgenin sanayi alanı olarak belirlenmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’da kamuoyunun ve özellikle sanayi sitesi esnaflarının merakla beklediği Yeni Sanayi Sitesi’nin yapılacağı yer daha önce il yöneticileri tarafından açıklanmıştı. 

Elazığ Merkez Çamyatağı köyü sınırları içerisinde Yeni Sanayi Sitesi’nin yapılması Tarım ve Orman Bakanlığı MERA komisyonunca uygun görülmüş ve yeni sanayi sitesinin yeri belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bugün yayımlanan Resmi Gazete’de yeni sanayi sitesinin yeri kesinleşti. 

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre Elazığ İli, merkez ilçede bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen alanın Elazığ Çamyatağı Sanayi Alanı olarak belirlenmesine, 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununun geçici 17’nci maddesi gereğince karar verilmiştir” denildi. Böylelikle Elazığ Yeni Sanayi Sitesi’nin yeriyle ilgili son nokta konulmuş oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN