Demirtaş, AK Parti Palu Belediye Başkan aday adayı oldu 

AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş, görevinden ayrılarak, AK Parti'den Palu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Vahdettin Demirtaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Palu Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı. 

Demirtaş, “2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde, Palu’muzu bugün olduğundan daha yaşanılabilir, daha huzurlu ve daha müreffeh bir geleceğe taşımak amacıyla Palu’dan Belediye Başkan A. Adayı oldum. Bu nedenle AK Parti Elâzığ İl Başkan Vekilliği görevimden ayrılıyorum. 2020 yılından beri büyük bir heyecan ve gayretle yürüttüğüm görevimden ayrılırken bu süre zarfında birlikte çalışmaktan onur duyduğum kıymetli İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım’a ve yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, mahalle ve köy temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keza bu zaman zarfında şehrimize ve partimize beraber hizmet ettiğimiz; milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerine, il genel meclisi üyelerine, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü borç bilirim. Kadim ilçemiz Palu’ya hizmet amacıyla yola çıkan tüm belediye başkan A. Adayı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sevgi, hoşgörü ve ortak akıl ile birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde sonuçlarından ülkemizin, şehrimizin ve Palu'muzun azami fayda göreceği bir seçim dönemi geçirmemizi temenni ediyor, hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN