Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi'ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız 

Elazığ Belediye Meclisi 2022 Ekim ayı toplantılarında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nün Malatya yoluna taşınarak mevcut yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yapılacak çalışma için Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden onay geldi. Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün alanı, Elazığ Belediyesi’ne devredildi. Elazığ kamuoyunun gündeminde olan resmi kurumların il dışına taşınması konusu ile ilgili olarak çalışmalar devam ederken, Karayolları Sekizinci Bölge Müdürlüğü’nün taşınacağı alan netleşti. 

Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi'ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız 

ŞERİFOĞULLARI: MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ MALATYA YOLUNA TAŞIYACAĞIZ 

Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “Kıymetli Hemşehrilerim; Şehrimizin uzun yıllardan beri kronik problemi olan 8. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün şehir merkezinden taşınması ile ilgili görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Bölge Müdürlüğü'müzü Malatya yoluna taşıyarak yerine Millet Bahçesi'ni yapıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımız Sn. Murat Kurum, Sn. Adil Karaismailoğlu'na, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN