Başkan Bayar: Çalışanların problemleri görüşülmeli 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile açıklama yapan Türk Diyanet Vakıf Sen Başkanı Nusret Bayar, bu haftanın çalışanlarımızın problemlerinin görüşüldüğü ve çözümlerinin bulunduğu zaman dilimi olmalıdır 'dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türk Diyanet Vakıf Sen Başkanı Nusret Bayar camiler ve din görevlileri haftası dolayısı ile açıklama yaptı. Başkan Bayar, camiler ve din görevlileri haftası çalışanlarımızın problemlerinin görüşüldüğü ve çözümlerinin bulunduğu zaman dilimi olmalıdır “dedi.

Başkan Bayar, “ Camiler ve Din Görevlileri Haftası çalışanlarımızın problemlerinin görüşüldüğü ve çözümlerinin bulunulduğu zaman dilimi olmalıdır. Hassasiyetlerinin arttırılması için gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Çalışanlarımızın İslam’a kurumumuza ve milletimize hizmet etme ve azim gayretindeki motivasyonlarını yükseltmek kurum idarecilerinin en önemli görevlerinin arasında olmalıdır. Bunun için riyakatın esas alındığı bilginin ehliyetin tecrübenin ve adaletin öne çıkarıldığı bir sistemin uygulanması sağlanmalıdır” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN