Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 8 Ekim'de açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenecek Ulusal Kitap Fuarı, 8-16 Ekim tarihlerinde kitap dostlarını ağırlayacak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen ve Elazığlıların büyük özlemle beklediği Kitap Fuarı, şehrin gelecek vizyonuna önemli bir katma değer olarak kazandırılan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Elazığ’ın fuarcılık alanında bir marka değer kazanması amacı doğrultusunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran projeleri arasında hayata geçirilen toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, 8-16 Ekim tarihlerinde kitap dostlarını ağırlayacak. Seçkin 60 yayınevinin katılacağı Kitap Fuarı, 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Elazığlılar tarafından heyecanla beklenen fuar, çevre illerden de kitap dostlarını ağırlayacak.

YAZARLAR, İMZA GÜNLERİNDE OKUYUCUYLA BULUŞACAK

Türk Edebiyatı`nın önemli isimlerinden Şeyhülmuharririn Ahmet Kabaklı anısına düzenlenecek Kitap Fuarı’nda; değerli kalemler Banu Avar,  Metin Önal Mengüşoğlu, Kemal Varol, Ahmet Turgut, Fazilet Seyitoğlu,  Ali Haydar Haksal, Ahmet Vehbi Vakkasoğlu, Doç. Dr. Cihat Yaycı, İsmail Kılıçarslan, Üzeyir İlbak, Murat Bahadır Akkoyunlu, Yusuf Kaplan, Serhat Yabancı, A.Haluk Özdil, Türker Akıncı, Sinan Yağmur ve Ahmet Haldun Terzioğlu imza ve söyleşi programlarıyla okurlarıyla bir araya gelecek.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 8 Ekim'de açılıyor

10 BİN ÖĞRENCİYE HEDİYE ÇEKİ

Elazığ Belediyesi tarafından Kitap Fuarı’nı ziyaret edecek 10 bin öğrenciye, 25 TL değerinde hediye çeki dağıtılacak. Öğrenciler hediye çekleri ile fuarda kitap alışverişi yapacaklar.

ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Gençleri kitapla buluşturmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi, fuar süresince öğrenciler için taşıma hizmeti de sunacak. Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile yürütülecek iş birliği doğrultusunda Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle öğrenciler okullarından fuar alanına ücretsiz olarak taşınacak.

ELAZIĞLI YAZARLAR İÇİN STANT

Kitap Fuarı’nda Elazığlı şair ve yazarlar için de özel stant oluşturulacak. Oluşturulacak özel stantlarda Elazığlı yazar ve şairler okurlarıyla buluşacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN KİTAP FUARI’NA DAVET

“Büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz Kitap Fuarı’na tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” diyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimizin gelecek vizyonu açısından önemli bir kazanım olan ve şehrimizin fuarcılık alanında marka değer kazanmasına önemli katma değerler sağlayacak olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’miz şehrimiz adına çok kıymetli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Bir kültür-sanat şehri olan Elazığ’ımızda düzenleyeceğimiz Kitap Fuarı, şehrimizin ve bölgemizin kültür-sanat hayatına önemli katkılar sağlayacağı gibi tanıtım noktasında da önemli geri dönüşler sağlayacaktır.

Dokuz gün sürecek olan Kitap Fuarı’nda başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere 7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz binlerce esere ulaşacak ve birbirinden değerli kalemlerle buluşma fırsatı yakalayacak. Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Şeyhülmuharririn Ahmet Kabaklı anısına düzenleyeceğimiz Kitap Fuarı’mıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN