Başkan Alan, Genç Girişimcileri ağırladı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu ve Genç ASKON Elazığ Üyeleri, Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan'la bir araya geldiler. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ve Genç ASKON Elazığ Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu ve Genç ASKON Elazığ Şube Başkanı Oğuz Aşut, Elazığ'ın genç girişimcilik potansiyelini, iş dünyasına katkıları ve gençlerin iş hayatına entegrasyonu hakkındaki görüşlerini paylaştılar. 

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu, “Gençler olarak, iş dünyasına katılımımızı ve desteklenmemizi sağlayacak adımları ele almak istiyoruz. Genç ASKON Elazığ Şube Başkanımız Oğuz Aşut’a ve Yönetimdeki arkadaşlara bu güzel buluşma için teşekkür ediyor, ev sahibimiz ve bizlere yol gösteren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İdris Alan’a misafirperverliği sebebiyle teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Başkan Alan, Genç Girişimcileri ağırladı 

Genç ASKON Elazığ Şube Başkanı Oğuz Aşut ise, " İş dünyasında gençlerin daha fazla yer alması, şehrimizin rekabet gücünü artıracaktır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, ASKON, Genç Girişimcilerimiz, hepimiz amaca hizmet ediyoruz. Bizim için önemli olan Elazığ iş dünyamızın sürekli büyüyen bir yapıya bürünmesidir. TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Başkanımı Ahmet Kutlu’nun ve ekip arkadaşlarının yeni görevlerini tebrik ediyorum, Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli Başkanı İdris Alan’a biz gençlere verdiği destek sebebiyle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Alan da, "Genç girişimcilerin ve iş dünyasının geleceğe yönelik vizyonu, şehrimizin ekonomik ve sosyal yapılanmasında kilit bir rol oynuyor. Onların enerjisi, yaratıcılığı ve yenilikçi bakış açıları, Elazığ'ın ekonomik potansiyelini daha da güçlendirecek. Karşımda oturan bu pırıl pırıl genç kardeşlerimiz, Elazığ’ımızın geleceğidir. Bütün fikirlerine açık olduğumu vurgulayarak, her zaman kendilerinin destekçisi olacağım. Her türlü sorun ve problemlerinde İdris Ağabeyleri olarak genç kardeşlerimin yanında olacağım." Dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN