Alacakaya'da köy yolları asfaltlanıyor 

İl Özel İdaresi, Alacakaya ilçesine bağlı Kayranlı Köyü'nde altyapı ve yol kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İl Özel İdaresi’nin köy yollarının seyahat konforunu arttırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. İl Özel İdaresi’ne bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri 2023 yılı yatırım programı kapsamında Alacakaya İlçesi’ne bağlı Kayranlı Köyü’nde altyapı ve yol yapım çalışmalarına başladı. 

Yürütülen çalışmalar kapsamında 2 kilometre uzunluğunda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) Asfalt yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğü belirtilerek, “İlk baharda başlatılan yol yapım ve stabilize çalışmaları kapmasında ekiplerimiz hazırlanan program çerçevesinde şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmaktadırlar. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol ağımız içerisinde vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirecekler” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN