Bahçeci: 30 Ağustos bir direniş ve dirilişin adıdır

Hak-İş Elazığ İl Başkanı ve Hizmet- İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ülkemizin özgürlük temellerinin atıldığı ve yurdumuzun düşmanlardan kurtulduğu 30 Ağustos şanlı zaferinin 101. Yılını kutlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Hak-İş Elazığ Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, mesajında şu görüşlere yer verdi. 

“30 Ağustos, Cumhuriyetin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği ve tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı olan kutlu bir zaferdir. Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü Hak-İş ailesi olarak coşkuyla kutluyoruz. İstiklâl mücadelemizin zaferle taçlandığı, Cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği ve tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı olduğu bir gündür. Kazanılan bu önemli zaferle birlikte topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz tekrar bağımsızlığına kavuşmuştur.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN