AK Parti Gençlik Kollarından Filistin'e destek yürüyüşü 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları öncülüğünde, İsrail'in Filistin'e yönelik zulmünü protesto etmek amacıyla 81 ilde 'Filistin'e Zulme Dur De' temasıyla gençlik yürüyüşü organize edildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Bu kapsamda AK Parti Elazığ Gençlik Kolları ‘da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş yaptı. 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları öncülüğünde, İsrail’in Filistin’e yönelik zulmünü protesto etmek amacıyla 81 ilde "Filistin’e Zulme Dur De" temasıyla gençlik yürüyüşü organize edildi. Bu kapsamda AK Parti Elazığ gençlik Kolları ’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş yaptı. 

Elazığ AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kurum, Türkiye’nin ötesinde, bölgenin en büyük gençlik hareketi olan AK GENÇLİK olarak Daha Adil Bir Dünya diyerek yola çıkan Cumhurbaşkanımızın izinde; her zaman mazlumların savunucusu olduğumuzu, insanlık ve hukuk bilmez canilerin karşısında olacağımızı belirterek #SayStop diyerek haykırıyoruz.” Program Kızılay Kan Merkezine Kan Bağışında bulunulması ile son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN