Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ'da Cip köyü 2. No'lu toplu alandan hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06 Kasım 2023– 21 Aralık 2023 Ortaçalı Köyü toplu alanda hak sahibi olan afetzedelerin konutları ise 08 Kasım 2023– 25 Aralık 2023 tarihleri arasında teslimleri yapılacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cip ve Ortaçalı Köylerinde yapılan köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu. 24 Ocak 2020’de Elazığ’da inşa edilen konutların anahtar teslimleri devam ediyor. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cip ve Ortaçalı Köylerinde inşa edilen köy konutların anahtar teslim tarihlerini hayırlı olsun notuyla paylaştılar. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ Cip köyünde hak sahibi olan afetzedelerin anahtar teslimleri 6 Kasım – 21 Aralık tarihinde yapılacak. Elazığ Ortaçalı Köyü’nde hak sahibi olan vatandaşlar ise anahtarlarını 8 Kasım ile 25 Aralık tarihinde teslim alabilecek. Konutlarını becayiş yapmak isteyen hak sahipleri 8 Kasım ile 22 Kasım tarihleri arasında noter vasıtasıyla karşılıklı olarak becayişlerini yapabilecek. Konut teslim programı detayları, Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün resmi web sitesinden ilan edilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN