AFAD Elazığ İl Müdürlüğünde görev değişimi 

Elazığ AFAD İl müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. İl Müdürü Osman Pıhtılı AFAD Manisa İl Müdürü olarak atandı. Van İl Müdürü Cafer Giyik ise Elazığ'a atandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

32 ile rotasyon ve revizyon yapılması ile birlikte Elazığ AFAD İl müdürü olarak görev yapan Osman Pıhtılı Manisa AFAD il müdürü olarak atandı. Van AFAD İl müdürü Cafer Giyik ise Elazığ AFAD il müdürü olarak atandı. 

Cafer Giyik Kimdir? 

1974 Erciş doğdu. İlkokulu Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okudu. Ortaokulu Ağrı İmam Hatip oklunda, Liseyi Tarım Meslek Lisesinde Okudu. Çukurova Üniversitesinden mezun oldu. Van ve Konya’da Peyzaj Mimarı olarak görev yaptı.  Yüksek Lisansımı tamamlamak üzere olan Giyik,  halen Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Yönetimi kentleşme ve çevre sorunları anabilim dalında yüksek lisansını yapıyor. Aynı zamanda Adalet Yüksek Okul ikinci sınıfını bitirmek üzeredir. 19 yıllık devlet memuru olan Cafer Giyik kamu görevine Hakkâri’de başlamış. Tarım Bakanlığı’nda 3 yıl ilçe müdürlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu. Van İl Özel İdaresinde Şube Müdürlüğü, Genel Sekreterlik görevinde bulundu. Van İl AFAD Müdürlüğü yapmaktaydı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN