Yurtbaşı Öz-BİNDER açıldı

Yurtbaşı Öz Bingöllüler Sosyal Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği düzenlenen törene açıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yurtbaşı Öz Bingöllüler Sosyal Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği düzenlenen törenle açıldı.
Düzenlenen programa siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

AKDERE: PROGRAMINDA SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Yurtbaşı ÖZ-BİNDER Kurucu Başkanı Sabahattin Akdere, “Öz Bingöllüler Sosyal Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin açılış programında sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Hoş geldiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

SARIKAYA: ÜYELERİMİZE HER TÜRLÜ YARDIMDA BULUNUYORUZ

Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya, “Elazığ Genç Sivanlılar Derneği yıllardan beri Elazığ’da ikamet eden 4 bin 117 ailemiz var. 4 bin 117 aile şu anda resmi olarak üyemiz, kayıtlılar. Her aileden birer kişi almışız biz. Biz bu insanlara sadece maddi olarak değil, manevi olarak da üyelerimize her türlü yardımda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖĞÜÇ: SAYGILARIMI ARZ EDERİM

Elazığ Kiğılılar Dernek Başkanı Cengiz Öğüç, “Din, dil, ırk ayrımı olmadan sevgi ve hoş görünün olduğu bir dünya temennisiyle saygılarımı arz ederim” diye ifade etti.

ALBAYRAK: BİRLİKTELİĞİ VE KARDEŞLİĞİ SAĞLAMAK ADINA BURADA BULUNMAKTAYIZ

Adaklılar Dernek Başkanı Aydın Albayrak, “Bu gece burada bulunmamızın temel nedeni; kardeş derneklerde olan Öz BİNDER’in kuruluşu ve burada Bingöllülerin dayanışmasını göstermek adına hepiniz Sabahattin Başkanımın düzenlemiş olduğu bu geceye hepiniz birlikteliği ve kardeşliği sağlamak adına burada bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

BAHTURMUŞ: GELDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Bahturmuş da, “Bütün Bingöllü hemşehrilerime bu salında dostlarımızın herkesi bu salonda böyle birlik beraberlik içinde gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum, geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN