Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yurtbaşı Beldesi'ne kazandırılan Futbol Sahaları'nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gençlerin sportif faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere yapılan Futbol Sahaları için bugün Yurtbaşı Beldesi’nde tören düzenlendi. Törene AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldıBAŞKAN YILMAZ: AK PARTİ HÜKÜMETLERİ İLİMİZ VE ÜLKEMİZE BÜYÜK HİZMETLER KAZANDIRDI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ’da ve ülkenin tüm illerinde büyük hizmetler gerçekleştirildiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduklarını kaydetti. Başkan Yılmaz, Yurtbaşı Beldesine kazandırılan Futbol Sahaları için emekleri geçen AK Parti Elazığ Milletvekillerine, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e belde sakinleri adına teşekkür ettiklerini belirtti.

Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldıMİLLETVEKİLİ EROL KELEŞ: HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, Yurtbaşı Futbol Sahaları’nın beldeye çok yakıştığını kaydetti. Milletvekili Keleş, gençlerin burada sportif faaliyetlerini daha güzel yapacağını belirterek, böylesi güzel hizmetlerin Yurtbaşı Beldesi’ne hayırlı olmasını diledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN