YRP, ilçe divan toplantılarını gerçekleştirdi 

Yeniden Refah Partisi, Karakoçan Ve Kovancılar'da Genişletilmiş İlçe Divan Toplantılarını tamamladı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, yapılacak olan yerel seçimlerden partilerinin başarı ile çıkacağına inandıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeniden Refah Partisi Karakoçan Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, teşkilat mensupları ve Karakoçan İlçe teşkilatı katıldı. Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Akif Aydın, ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Karakoçan ilçesinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Ateş, “Karakoçan milli görüşün harcı ilave değerli zatların hamuruyla yoğrulmuş özel bir ilçemizdir. Biz Karakoçan’ı ebetten ezele severiz bizler biliyoruz ki Karakoçan’da milli görüşü sever her zaman en önde tutar ve asla mahcup etmeyecektir” dedi. 

Ateş, yapılacak 2024 yerel seçimlerinde Karakoçan Belediyesi’ni alacaklarını belirterek, Karakoçan’ı milli görüş belediyeciliği ile yöneteceklerini kaydetti. Ateş, “Güçlenen yeni bir ilçe teşkilatıyla ilçemizde belediye alabilecek bir noktaya ulaşmış bulunmaktayız. Bu kadro ve ilçemizde sevilen, sayılan ve Yeniden Refah’ın ilkelerini benimseyen güçlü ve güvenilir bir adayla Allah’ın izniyle Karakoçan Belediyesi’ni alacak ilçemiz milli görüş belediyeciliği ile tanışacak. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz görüyorum ki teşkilatlarımı bu hedefe kilitlenmiş ve odaklanmış durumda” dedi. Yeniden Refah Partisi’nin gerçekleştirdiği bir başka Genişletilmiş ilçe divan Toplantısı, Kovancılar’da gerçekleşti. Yeniden Refah Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Mustafa Şahin, yerel seçimlerde partilerinin Kovancılar Belediyesi’ni alabilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinin iyilik hareketi olduğunu belirterek;  yerel seçim vurgusu yaptı. Ateş, “Yeniden Refah Partisi bu ülkenin sigortası olduğu gibi üretim gücünün ve ortak aklın sesidir. Yeniden refah partisi hayra motor şerre fren misyonunu hangi şart altında olursa olsun yüksek sesle haykıran bir iyilik hareketidir. Zira bu hareketin hamurunu Merhum Necmettin Erbakan hocamız yoğurmuştur bu hamurda milletin inancı, vatan sevgisi ve halkımıza hizmet aşkı vardır. Bu yarışa bizlerle birlikte katılan siz değerli dava kardeşlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN