Kovancılar'da Kültür Şenliği düzenlenecek 

Kovancılar Belediyesi tarafından organize edilen kültür şenliği 20 Ağustos Pazar Günü başlıyor. Belediye Başkanı Hacı Akpınar düzenlenecek olan şenliğe herkesi beklediklerini söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kovancılar Belediyesi tarafından düzenlenen kültür şenliğinin 6’ıncısı 20 Ağustos Pazar günü başlıyor. Şenlikte Ahmet Karacan, HGS Hayati, Celal Demirel, Alperen Karabulut, Erkan Çetinkaya, HGS Güngör ve Cihan Demirel sahne alacak. Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, 20 Ağustos Pazar günü saat 20:00' de başlayacak olan şenliğe tüm hemşerilerini davet etti. 

Kovancılar'da Kültür Şenliği düzenlenecek 

Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “Şenliğimizde çevremizde sevilen uluslararası düzeyde müzik yapan yerel ve uluslararası sanatçılarımız halkımıza Kovancılar'ımızın kültürü ile ilgili müziği ile ilgili sazı sözü ile ilgili söyleşilerde ve müzik programı düzenleyeceklerdir. Halkımızı ve gençlerimizin hepsini davet ediyoruz. Çevre illerimizde ilçelerimizde ilçemize gelmek isteyen misafirlerimize güzel ve güvenli ortam hazırladık. Bu konuda tüm halkımızı Kovancılar 6. Kültür Şenliğine davet ediyorum. İlçemiz gün geçtikçe güzelleşen gelişen insanların eğitim seviyesinin yükseldiğini görmemiz kültürün güzelleştiğini  görmemiz bizlere değer katmaktadır. Bu konuda sanatçılarımıza halkımıza gençlerimize teşriflerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN