YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, 23 Kasım 2018 tarihinde 'Temiz Geçmiş, Sağlam Gelecek' sloganıyla kurulan Yeniden Refah Partisi'nin kuruluşunun 5. Yıldönümünde bir mesaj yayımladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Millete hizmet yolculuğunda 5 yılı geride bıraktıklarını kaydeden MKYK Üyesi Gül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın ülke için bir umut olduğunu belirtti. 

23 Kasım 2018 tarihinde "Artık vakit tamam, vakti geldi" diyerek öncelikle Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde Cuma Namazı kılındığını, ardından İçişleri Bakanlığı’na kuruluş dilekçesinin verildiğini kaydeden MKYK Üyesi Gül, ilk günkü heyecanla Yeniden Refah Partisi’nin yolculuğunun devam ettiğini söyledi. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

MKYK ÜYESİ GÜL: MİLLETİMİZ İÇİN BİZ VARIZ

Beş yıllık zaman zarfında partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığına dikkat çeken YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın ülke insanı için bir umut olduğunu ifade etti. Gül açıklamasında şunları söyledi:

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

“Yeniden Refah Partimizin kuruluşunun 5. Yılını geride bıraktık. İlk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyor ve her geçen gün daha çok güçleniyoruz. Elbette partimizin kuruluşu öncesinde de ciddi teşkilat çalışmalarımız oldu. Öncelikle Erbakan Vakfı’nı tüm illerimizde kurarak teşkilat çalışmalarını gerçekleştirdik. Elazığ’da Erbakan Vakfı’nın kuruluş çalışmalarına öncülük ederek vakıf olarak büyük programlara imza attık.

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

Ardından gözbebeğimiz olan Yeniden Refah Partimizin Elazığ’daki kurucu başkanlık çalışmalarında aktif rol oynadık. Hem ilimizde hem de Türkiye’nin çeşitli illerinde teşkilat çalışmalarında önemli görevler üstlendik. Ülkemizin dört bir yanında temayül çalışmalarına katılarak davamız için gecemizi gündüzümüze kattık. Liderimiz Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade ediyor, Yeniden Refah Partimizin 5. Kuruluş yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN