Yeni imar yolunda çalışmalar tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesi, Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini birbirine bağlayan güzergâhtaki yol çalışmalarını tamamladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AYDINLATMA VE ÇEVRE DÜZENLEMELERİNİN ARDINDAN YOL TRAFİĞE AÇILACAK

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Doğukent, Salıbaba ve Sanayi Mahalleleri arasında bağlantı oluşturacak 1000 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğindeki 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplamda 6 şeritli yeni bağlantı yolunu hizmete hazır duruma getirdi. Asfalt çalışmalarının tamamlandığı yol, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarının da ardından hizmete sunulacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, belediye ekiplerinin; ulaşımı rahatlatmak, yolların kalitesini yükseltmek, modern ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için şehrin hem doğu hem de batı mahallelerinde yoğun bir çalışma içerisinde olunduğu ve devam eden çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete sunulacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN