Bir güzel isim Elazığ’dan geçti! - Gülşah Altaş
SON DAKİKA

Bir güzel isim Elazığ’dan geçti!


Ekranların güler yüzlü duayen ismi Zafer Kiraz, iki günlük Elazığ eğitimlerinden oldukça memnun ayrıldı. Detay Medya olarak düzenlediğimiz ‘Diksiyon, Güzel Konuşma ve Etkili İletişim’ eğitim programı günler öncesinden hazırlanan büyük bir emeğin ürünüydü.
Oldukça meşakkatli bir yolculuk sonrası keyifle içilen bir kahve tüm yorgunluğumuzu attı diyebilirim. 

Bu şehirde 20 yıldan beri basın camiasının içerisinde yer almış biri olmama rağmen, Zafer hocamızın bilgilerinden istifade etmekten büyük onur duyduğumu belirtmek isterim. Öncelikle kendilerinin naif, zarif ve bir o kadar tevazu hallerinden dolayı değerli hocamıza Detay Medya ailesi adına teşekkür ediyorum.

TRT ekranlarında Zafer Kiraz ile Nermin Tuğuşlu’nun bir arada haber sunması ve bunu Türk Televizyon tarihinde bir ilk olarak hafızalarımıza kazımaları dün gibi aklımızda. Öz Türkçe’yi en güzel şekilde konuşmasının yanı sıra, beyefendi kişiliğinden taviz vermeyen Zafer Kiraz, gerçekleştirdiği eğitimlerle büyük kitlelere hitap ediyor.

Kıymetli hocamızı havalimanından aldığımız andan 23 Ekim Pazar akşamına kadar yoğun bir koşuşturmacayla geçen Elazığ programlarının büyük bir ilgiyle geçtiğini özellikle söylemek istiyorum. İlk gün Kanal Fırat Televizyonu’nda ‘Milad’ın Mutfağı’ yemek programında sempatik tavırlarla ekranların karşısında olan daha sonra Kanal 23 Televizyonu’nda meslektaşım Elif Doğan’ın programına çıkan Zafer Kiraz, hemşerileriyle bir arada olmaktan onur duyduğunu ifade etti. Elazığ usulü yoğurtlu kavurma ile Keban Çırçır Alabalık Tesisleri’ndeki balık menüsüne övgüler yağdıran Zafer Kiraz hocamız, Elazığ yemeklerinin tadını çok iyi bildiğini, şehrin kültüründen kopmadığını söyledi.

Ve Detay Medya tarafından düzenlenen Diksiyon, Güzel Konuşma ve Etkili İletişim eğitim programının ilk gününde büyük bir heyecanla kürsüye çıkan Zafer Kiraz, öncelikle kalabalık bir kitleye hitap etmenin onurunu yaşadığını dile getirdi.

Diksiyon ve güzel konuşma eğitimlerinin her insan için öneminin ayrı olduğuna dikkat çeken Zafer Hoca, ilerleyen günlerde de Elazığ’a çeşitli programlar nedeniyle gelebileceğinin sinyalini verdi. 

Duayen isim Zafer Kiraz’ın karşısında misafirleri selamlama konuşması ise bende büyük bir heyecan oluşturdu ve hata yapmadan konuşmayı tamamlayabilmek adına ecel terleri döktüm. Dile kolay 30 yıl TRT gibi büyük bir kurumda haber sunmak her babayiğidin harcı olmasa gerek…

Sonuç itibariyle güzel geçen iki günün ardından Zafer Kiraz hocamızla tanışmak, onun engin bilgilerinden istifade etmek bizler için ayrı bir mutluluktu. Bu duygu ve düşüncelerle benzer programların bundan sonra da devam edeceğini belirtiyor, değerli hocamıza memleketi Elazığ’dan kucak dolusu selamlar gönderiyorum.


 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
05Şub
11Ara

Suçumuz kadın olmak mı?

10Ekm

BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR?

25May

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

20Şub

Bu fotoğraf karesini unutmayın!