Vali Toraman: Yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimin ardından Elazığ'da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından yeniden sandık başına gitti. 28 Mayıs Pazar günü saat 08.00’de başlayan oy kullanma işlemi saatler 17.00’yi gösterdiğinde ise sona erdi. Açılan sandıklarla birlikte yapılan oy sayımıyla birlikte kesin olmayan sonuçlara göre; Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Elazığ’da seçimin herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandığını söyledi. Vali Toraman açıklamasında, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri Elazığ’da da herhangi bir olumsuz yaşanmadan tamamlandı… Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Milletimizin iradesi ile Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçildi… Yeni dönemin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN