Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi'nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, temaslarına Mustafapaşa Mahallesi ile başladı. Vali Dr. Ömer TORAMAN, Mustafapaşa Muhtarlığını ziyaret ederek, Muhtar Yusuf Çakmak’tan mahallenin talepleri ile ilgili bilgiler aldı. 

Vali Toraman’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmek Şişecioğlu eşlik etti. Ardından esnafları ziyaret eden Vali Toraman, bir süre esnafla sohbet etti. Vali Toraman’ın bir sonraki adresi ise Güneykent Mahallesi oldu. 6 Şubat depreminden sonra mahallede yapımına başlan TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu. 6 Şubat’ta yaşanan depremler sonrası Güneykent Mahallesi’nde AFAD ve TOKİ işbirliği ile birinci etap 758 ve ikinci etap 624 olmak üzere toplamda bin 382 konutun yapım çalışmalarında sona gelindi. Son hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Dr. Ömer Toraman, yetkililerden bilgiler aldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN