Ünal Er, MHP Elazığ Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı

İş insanı Ünal Er, MHP Elazığ Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

MHP İl Başkanı Yunus Bal’a başvuru evraklarını takdim eden Er,  Elazığ Belediye Meclisinde esnafların sesi ve temsilcisi olarak bulunacağı ve bu kesimin yaşadığı sorunların çözümünde aktif rol alacağını ifade etti.

Elazığ’a hizmet etme noktasında kendisinin her platformda var olduğunu ve özellikle il dışında yapılan tanıtım günlerinde şehrimizi tüm değerleriyle temsil etmekten gurur duyduğunu ifade eden MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ünal Er, şunları söyledi:

“Elazığ, birçok güzellikleriyle birlikte birçok eksiği bulunan bir şehir. Bu eksiklileri giderme adına özellikle esnaf kardeşlerimizin bir temsilcisi olarak Elazığ Belediye meclisinde görev almak ve bu aziz şehre hizmet etmek amacıyla aday adayı oldum. Aday gösterilmem ve belediye meclisine girmem halinde projelerimiz ve konunun uzmanlarından oluşturduğumuz komisyonlarla bugüne kadar çözülememiş bir çok sorunu kolaylıkla çözeceğimize inanıyorum. Belediye Başkanlığını da kazarak MHP kadroları olarak güçlü bir şekilde ve  özveriyle bu şehri marka şehir haline getireceğimize inanıyor, parti teşkilatlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN