Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü'nden denetim

Tunceli Ticaret İl Müdürü hemşehrimiz Kayhan Topal ve ekibi Tunceli Merkez ve yedi ilçede denetim gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinin yanı sıra Tunceli’deki 7 ilçede denetim gerçekleştirdi. Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, etiket kontrolleri ve fahiş fiyatlara karşı gerekli denetimleri gerçekleştirdi. Ayrıca kafe ve restoranların giriş-çıkış noktalarıyla, kasa ve masalarda bulundurulması 1 Ocak 2024 itibarıyla zorunlu hale getirilen fiyat listesi hakkında da esnaflara resmî bilgilendirmede bulundu. 

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü'nden denetim

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Tunceli Ticaret İl Müdürü Kayahan Topal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’nun ve Ticaret Bakanlığı’mızın talimatlarıyla sadece şehir merkezinde değil, Tunceli ilimizin tüm ilçelerinde ekiplerimiz tarafından denetimlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de belirli periyotlar dahilinde, hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde bu denetimlerimize devam edeceğiz.

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü'nden denetim

Bu vesileyle Bakanlığımızın talimatlarını yerine getiren esnaflarımıza teşekkür ediyor, eksikleri bulunan diğer işletme sahiplerimize de bu eksiklerini gidermesi için hem bilgilendiriyor hem de bu eksikliklerin giderilmesi için belirli bir zaman tanıyoruz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN