Tunç, Diyanet İşleri Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'na Atandı

Elazığlı Turgut Tunç, Diyanet İşleri Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'na atandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2019 yılında beri Diyanet Harput Hafız Abdullah Nazırlı Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapan Turgut Tunç’a yeni bir görev verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı kararıyla Elazığlı Turgut Tunç, Diyanet İşleri Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevine atandı.

TURGUT TUNÇ KİMDİR?

1977 yılında Elazığ’da doğdu. Elazığ Merkez İmam Hatip Lisesinde Ortaokul ve Lise; Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Üniversite; Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkezinde İhtisas; Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü’nde İslam Tarihi Anabilim dalında Yüksek lisansını tamamladı. 10.09.1997 Yılında göreve başlayıp Diyanet İşleri Başkanlığının çeşitli kademelerinde görev yapmasına müteakiben Tunç, 2018 yılında Yozgat Şehit İbrahim Yılmaz Eğitim Merkezi Müdürü olarak, 2019 yılında  Diyanet Harput Hafız Abdullah Nazırlı Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı. Turgut Tunç, son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevine atandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN