TÜMKİAD Elazığ Şube Başkanlığına Osman Özçelik seçildi 

2017 yılında kurulan ve her geçen gün biraz daha büyüyen çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları (TÜMKİAD) Türkiye'nin dört bir yanına yayılmaya, şubeler açmaya devam ediyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2017 yılında kurulan ve faaliyetlerine hem yurt içinde hem de yurt dışında devam eden Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları (TÜMKİAD) Türkiye genelinde şubeler açmaya devam ediyor. Son olarak Elazığ’da Şube açtı. Elazığ Şube Başkanlığına ise Elazığ’ın tanınmış iş insanlarından Osman Özçelik atandı. 

Özçelik’i makamında ağırlayan Genel Başkan Nihat Tanrıkulu, ‘Şehrin önemli değerlerinden Osman Özçelik kardeşime TÜMKİAD bayrağını emanet ettim. Artık TÜMKİAD Elazığ İl Başkanımız olarak şehrine ve milletine hizmetlerini sürdürecek. Çok başarılı olacağına inanıyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Osman Özçelik ise yaptığı açıklamada; “Bismillah diyerek kaldığımız yerden devam etmeye şehrimize güzel hizmetler yapmaya iş dünyasının sorunlarını ve birlikteliği sağlamak adına devletine milletine sahip çıkan kısa bir zamanda üye sayısını yükseklere taşıyan TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı olarak bize görevi layık gören genel başkanıma ve tüm yönetim kadrosuna şükranlarımı sunuyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN