TÜGVA'dan ABD'nin Gazze kararına tepki 

TÜGVA İl Başkanlığı ABD'nin birleşmiş milletler güvenlik konseyinde Gazze'de acilen insani ateşkes istenen karar tasarısını veto etmesine tepki gösterdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye Gençlik Vakfı İl Başkanlığı üyeleri, ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde Gazze'de acilen insani ateşkes istenen karar tasarısını veto etmesine tepki gösterdi. 

İsrail'in Gazzeye karşı gerçekleştirdiği katliamın Birleşmiş Milletler Konseyinde birçok ülke tarafından ateşkes sağlanması için olumlu oy kullanırken ABD'nin BM kararını veto etmesine tepki gösteren Türkiye Gençlik Vakfı Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri İzzetpaşa Camisi Avlusunda bir araya geldi. Grup Adına açıklama yapan TÜGVA İl Başkanı Muhammed Sacid Ataş, Amerika'nın ateşkese hayır diyerek bir kez daha Gazzeli çocukların, annelerin, evlatların ve yetişkinlerin ölmesine ortak olduğunu söyledi. Ataş, “Son nefesimize kadar Gazzeli masum sivillerin yanında olacak, suçlular cezalandırılana kadar her platformda girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN