Ticaret Borsası, yerli otomobil TOGG'u teslim aldı 

Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye'nin Yerli ve Milli Otomobili TOGG'u teslim aldı. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ticaret Borsası'na teslim edilen TOGG'un Elâzığ'a hayırlı olmasını temenni etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

TOBB 79. Genel Kurulunda TOGG talep eden Oda ve Borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 112 nolu sırayı çekerek TOGG’u Borsaya kazandırmıştı. Kura sonrası Elazığ’a getirilen TOGG Ticaret Borsası’na teslim edildi. 

TOGG’un Elazığ’a Hayırlı olmasını dileyen Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye için yapılan her projeye destek verdiklerini söyledi. Dumandağ, “Bugün Elazığ’da Borsanın aracı geldi teslim aldık. İlimize, hemşehrimize, bizlere hayırlı olsun. Bu vesileyle ben başta Cumhurbaşkanımıza, TOBB yönetimine, Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederim. Gerçekten elini taşın dibine koydular tüm oda borsalarından da destek aldılar desteğimiz her zaman sonsuzdur. Türkiye için ilimiz için ne kadar proje geldiyse önümüze hiçbir zaman yok demedik buna da yok demedik bundan sonra gelenlere de yok demeyeceğiz, hayırlara vesile olsun” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN