Başkan Şerifoğulları yeşil bir Elazığ inşa etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları göreve geldiği günden bugüne şehrin yeşil dokusunu korumak adına birçok çalışmaya imza attı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’ın dört bir yanında inşa edilen park ve yeşil alanlar vatandaşın büyük beğenisini kazandı.

Başkan Şerifoğulları yeşil bir Elazığ inşa etti

Alt yapı hizmetlerinin yanı sıra üst yapıda da başarılı çalışmalar gerçekleştiren Elazığ Belediyesi mahallelerde inşa ettiği parklara her geçen gün bir yenisini ilave ediyor.

143 PARK İNŞA EDİLDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları’nın “yeşil bir Elazığ” hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalar kamuoyunun beğenisini kazanırken vatandaşlar yaz aylarında parklarda gönüllerince dinleniyorlar. Hemen hemen her mahallede bulunan birden fazla park alanında vakit geçiren Elazığlılar böylesi güzel hizmetten dolayı Başkan Şerifoğulları’na minnettar olduklarını dile getiriyorlar.

Başkan Şerifoğulları yeşil bir Elazığ inşa etti

ELAZIĞ’DAKİ PARK ALANLARI İLGİ ODAĞI

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin muhtelif mahallelerinde inşa edilen park alanlarındaki peyzaj çalışmaları büyük beğeni topluyor. Özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak alanları olan parklardaki yeşil dokunun kaybolmaması adına belediye ekipleri büyük çaba sarf ediyor.

Başkan Şerifoğulları yeşil bir Elazığ inşa ettiBULVAR VE KAVŞAKLARDAKİ YEŞİL DOKU ÇOK BEĞENİLİYOR

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin bulvar ve kavşaklarına uygulanan peyzaj çalışmalarındaki estetik görünüm gözlerden kaçmıyor. Başkan Şahin Şerifoğulları’nın büyük önem verdiği yeşil dokunun korunmasına vatandaşlarda destek sağlıyor.

Başkan Şerifoğulları yeşil bir Elazığ inşa ettiElazığ’ın yeşil görünümünü beğenen vatandaşlarda Başkan Şahin Şerifoğulları’nın gerek alt yapı gerekse üst yapı projeleriyle bir dönem daha görev yapmasını istiyorlar.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN