Taner Er, AK Parti İl Başkanlığı'nda resmi müracaatını yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Taner Er, AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıkladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Basın toplantısına AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ SKM Başkanı Semih Tekmen ile kalabalık bir topluluk katıldı. 

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Taner Er, öncelikle Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu alması adına çalışacaklarını kaydederek açıklamasında şunları belirtti:

“Aziz milletimize hizmet için çıktığımız bu kutlu yolculukta AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımızı bugün itibariyle gerçekleştirdik. Öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
Öncelikle 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, sizleri birer Fatiha okumaya davet ediyorum.

AK Parti milletin umudu, sesi ve kimsesizlerin kimsesidir. 20 yıldan beri ülkemize sayısız hizmetler kazandıran partimiz inşallah 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerden birinci parti olarak çıkacak ve hizmetler kaldığı yerden devam edecek.

Taner Er, AK Parti İl Başkanlığı'nda resmi müracaatını yaptı

Elbette bu seçimler tarihi önem arz etmektedir. Bir tarafta 6’lı masa etrafında toplanan ve aldıkları kararların bile arkasında duramayan partiler, diğer tarafta ise her seçimde milletimizin teveccühüne mazhar olan Cumhur İttifakı. 14 Mayıs’ta milletimiz kararını bir kez daha Cumhur İttifakından yana kullanacak ve şer ittifakına geçit vermeyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da ilk turda seçilerek milletine hizmetini devam ettirecektir.

Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’miz insan odaklı hizmetler yürütmüştür. Bundan 20 sene önce hayal bile edilemeyen projeler bir bir hayat bulmuş, insanlarımızın yaşam standardı yükselmiştir. Yapamazsınız, edemezsiniz diyenlere inat mega projeler bir bir hayat bulmuş ve vatandaşların hizmetine sunulmuştur. 

Bugün bizler için de oldukça önemli bir gün. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef ve ilkeleri doğrultusunda 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’dan Milletvekili Aday Adayı olduğumu buradan ilan etmek istiyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculuğun hayırlı olmasını diliyor, bizlere olan güveninizi boşa çıkarmayacağımı belirtmek istiyorum. 

Geçmişte Milli Türk Talebe Birliği’nde gençlik yapılaşmalarında aktif görevlerde bulundum. Ailemden gelen siyasi tecrübeyi şimdi aziz milletimize hizmet yolunda harcayacağımı ifade etmek istiyorum. Bizler inanmış iman etmiş insanlarız. İster Milletvekili olalım, ister olmayalım inandığımız davadan asla taviz vermeyeceğimizin altını çizmek isterim. 

Öncelikle 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın en yüksek oyu alması adına mücadele edeceğimizi, kapı kapı dolaşacağımızı belirtmek istiyorum. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında olduğumuzu bir kez daha yüksek sesle ifade etmek istiyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle aday adaylığı müracaatımıza gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyor, bütün aday adayı olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, selam ve saygılarımı iletiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN