Sürsürü Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım oldu 

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını Kaybeden Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül'den boşalan koltuğa 1. Aza Mustafa Yıldırım getirildi. Sürsürü Mahallesi yeni Muhtarı Mustafa Yıldırım, Merhum Gül'e rahmet dileyerek mahallesi için elinden geleni yapacağını söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybeden Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül’den boşalan koltuğa 1. Aza Mustafa Yıldırım getirildi. 

Sürsürü mahallesi yeni muhtarı Mustafa Yıldırım merhum Gül, “Geçtiğimiz günlerde rahmetli olan Sürsürü Mahalle Muhtarımız Ergün Gül’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim mekanını Cennet etsin inşallah. Ben Mustafa Yıldırım 1979 Sürsürü doğumluyum. Kendim rahmetli olan Sürsürü Mahalle Muhtarımız Ergün Gül’ün 1. Aza’sı idim. Sayın Valimizin ve Yüksek Seçim Kurulu’nun almış olduğu karar neticesi doğrultusunda 19.12.2022 tarihi itibariyle Sürsürü Mahalle Muhtarlığı görevine başlamış bulunmaktayım. Yüce yaratanın izniyle görev sürem boyunca mahallem ve mahallelilerim için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Cadde cadde, sokak sokak inşallah elimden gelen ne var ise bütün hizmetleri önlerine sunmaya çalışacağım. Buradan Sayın Valim, sayın belediye başkanım, sayın milletvekillerim ve sayın STK’larımız ile beraber mahallemize elimizden gelen bütün hizmetleri getirme çabası içinde olacağız. İnşallah rahmetli olan Ergün Gül muhtarının yarım kalan projelerini de elimden gelen bütün gayreti göstererek tamamlamaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN