Suphi Özay aday adaylık başvurusunu yaptı

Ak Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, yeniden Ak Parti Maden İl Genel Meclis üyeliği aday adaylık başvurusu yaptı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ak Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, Ak Parti Maden İlçe Başkanlığına başvurusuna bölge muhtarlarıyla birlikte gelerek başvuru dilekçesini Ak Parti Maden İlçe Başkanı Yılmaz Kırtay’a teslim etti.

Başvuru öncesi açıklamalarda bulunan Ak Parti Maden İlçe Başkanı Yılmaz Kırtay, Suphi Özay’a şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Özay’a çıktığı yolda başarılar diledi.

“MADEN’E HİZMET ETMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Ak Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay’da ; “Ailem, akrabalarım, geçmiş dönemde birlikte siyaseten yol yürüdüğüm, bana güç ve omuz vererek üç dönem güzide ilçemize hizmetkâr olma şerefiyle taçlandıran, aziz hemşerilerimle yapmış olduğum istişareler neticesinde 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde doğup büyüdüğüm, aidiyet hissettiğim, havasını suyunu teneffüs ettiğim Madenimizde sizlerin talepleriyle başlatmış olduğum ve projelendirdiğim, devam eden hizmetlerimizi tamamlamak için Ak Parti’den Mart 2024 mahalli idareler ve Yerel seçimlerinde yeniden il genel meclis üyesi Aday Adayı olma kararı almış bulunmaktayım.

Siyasi tecrübemle, sizlerin bana vermiş olduğu güç ve desteği birleştirerek,  Türkiye yüzyılında Maden için çalışmaya mücadele etmeye devam edeceğim, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak, madene hizmetkâr olma yolunda Maden’imizi Hak ettiği yere getirmek temel gayemiz hedefimiz olacaktır.

Değerli hemşerilerim teveccüh gösterirse bu kutlu süreci Ak Teşkilatlarımızla birlikte taçlandırmak istiyorum. Adaylık başvurumuza katılarak her zaman yanımızda olan muhtarlarıma , muhtar adaylarımıza ve madenli hemşerilerime saygı ve hürmetlerimi iletiyorum. Sizlerin dua ve destekleriyle BİSMİLLAH diyerek seçim kampanyamızı ilçe başkanlığımızdan başlatıyorum. Rabbimiz niyetimiz hayr akıbetimizi hayr etsin. Sürecin hayırlı olmasını diler bu vesileyle değerli hemşerilerime selam ve hürmetlerimi iletiyorum, Tüm aday adayı arkadaşlarımıza da çıkmış oldukları bu birliktelik yolunda başarılar diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN