Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, 11 Ana Başlıkta 100 Projesi arasında yer alan ve şehrin otopark ihtiyacını karşılamaya yönelik inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulan Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’na vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 

940 ARAÇ KAPASİTELİ YER ALTI OTOPARKI 

Geçtiğimiz aylarda vatandaşların hizmetine sunulan Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, toplam 22 bin m² kapalı alanı ve 940 araç kapasitesi ile şehrin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşıladı. Modern teknoloji ile donatılan yer altı otoparkının giriş ve çıkışı Vali Fahribey Caddesi üzerinden sağlanıyor. Şehrin kimliğine önemli bir değer kazandıran meydan ve otopark şehir merkezinde vatandaşların nefes alabileceği bir alan haline geldi. 

224 ARAÇ KAPASİTELİ YER ALTI OTOPARKI 

Şehir kimliği açısından önemli bir yere sahip olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ise her katı 3 bin 500 metrekare olmak üzere toplam 7 bin metrekare kapalı alana sahip iki katlı, 224 araç kapasitesi, oturma bankları, kuru havuzu, ağaç ve süs bitkileri ile hem şehrin otopark ihtiyacını karşılıyor hem de şehrin kimliğini önemli ölçüde yansıtıyor.  Şehrin otopark yükünü önemli ölçüde alan otoparkın girişi Ardıçoğlu Caddesi, çıkışı ise Belediye Sokak üzerinden sağlanıyor. Şehrin merkezi noktasındaki 11 bin metrekarelik alan üzerinde yer alan meydan tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezi daha planlı ve düzenli bir görünüme kavuştu. 

Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR 

Yapılan meydanlardan ve otoparklardan çok memnun olduklarını ve şehir merkezinde otopark sorununun artık kalmadığını ifade eden vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler. “Şehir otoparklarının çok önceden yapılması gerekiyordu. Otoparklar şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından biriydi. Şehir merkezimizde vatandaşların oturup nefes alacağı, aileleri ve arkadaşları ile sohbet edebileceği bir meydan yoktu. Otopark ve çevre düzenlemesi projesi ile Elazığ böyle bir alana kavuştu. Bu yüzden bu tür projelerin hayata geçirilmesinden oldukça memnunuz ve devamını bekliyoruz. Elazığ’da bu tür projeleri görmek bizi mutlu ediyor. Sağ olsun Başkanımız da bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor. Elazığ’da iyi bir üniversitemiz var ve bu üniversiteye gelen öğrencilerimiz var. Bu öğrenciler kendi memleketlerine döndüklerinde Elazığ’ı iyi tanıtabilmesi için bu tür projelerin olması gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın da Başkanımıza destek olması gerekiyor ki bu tür projelerin devamı gelsin. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan Allah razı olsun. Kendisine böyle güzel projeleri hayata geçirdiği için teşekkürler ediyorum” “Öncelikle Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na Elazığ’a bu tür faydalı projeleri yaptığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Şehir merkezimizin ve vatandaşlarımızın böyle yerlere ihtiyacı vardı. Şehir merkezimizde trafik yoğunluğu fazla olduğu için böyle büyük bir otoparka ihtiyacımız vardı. Yapılan otoparkın şehir merkezindeki araç yükünü hafiflettiğini düşünüyorum. Belediye başkanımız gerçekten çok çalışıyor. Seçim sürecinde söz verdiği projeleri ve hizmetleri hayata geçirdiği için kendisine çok teşekkür ederim. Elazığlı vatandaşlar Elazığ için böyle güzel projelere imza atan Başkanımızı takdir ediyorlar” “Elazığ’a çok güzel hizmetler yapıldığını, çehresinin değiştiğini görüyorum. Elazığ’da çok büyük değişimler olduğunu da gözlemleyebiliyorum. Özellikle bu birkaç sene içerisinde çok güzel değişimler oldu. İnşallah devamı gelir ve vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunulur. Bu meydanların ve otoparkların şehrimize çok güzel renk kattığını düşünüyorum. Güzel düşünülmüş güzel projelendirilmiş ve güzel bir şekilde değerlendirilmiş bir alan. Ağaçlar büyüdükçe daha da güzel olacak. Vatandaşlar şehir merkezinde rahat nefes alabilecek. Elazığ’da şehir içinde ciddi bir otopark problemi vardı. Yapılan bu otopark projesi ile de bu problem bitti. Çok iyi bir proje ve çok iyi bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarının devamını bekliyorum. Şehrin daha da güzelleşmesini ve daha da fark edilmesini bekliyorum”

Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN