Sahaya 'Duran' damgası! Elazığ'da CHP'ye yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran seçim çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gürsel Erol'un öncülüğünde CHP'nin Elazığ'da yazdığı başarı hikayesinin önemli bir parçası olan ve bu başarıyı belediyeyi kazanarak taçlandırmak isteyerek yola çıkan CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmaları kapsamında; sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, medya kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret etti.

Sahaya 'Duran' damgası! Elazığ'da CHP'ye yoğun ilgi

CHP İL BAŞKANI DURAN'A YOĞUN DESTEK

Elazığ'da 2023 genel seçimlerinde olduğu gibi sahaya ilk inen isimlerden biri olan ve bugüne kadar ilçe, belde, köy ve mahalleler dahil olmak üzere adım atılmadık yer bırakmayan CHP Adayı Duran, yerel seçimler için de önemli bir saha çalışması yürütüyor. Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ve destekle karşılanan Duran, kendisine iletilen sorun ve talepleri tek tek not alıyor.

Sahaya 'Duran' damgası! Elazığ'da CHP'ye yoğun ilgi

"ELAZIĞ'IN SORUNLARINA HÂKİMİZ"

Ziyaret ve temasları sonrası değerlendirmelerde bulunan Duran: "Bu seçim bizim adımıza bambaşka bir seçim olacak. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de biz artık Elazığ'da 2. partiyiz. Belediye seçimlerine de iddia ve özgüvenle giriyoruz. Güvenimizi bizi asla yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen Elazığlı hemşehrilerimizden alıyoruz. Bu zamana kadar Elazığ'da adım atmadık tek bir yer bile bırakmadık. Bize iletilen her sorunu her öneriyi kaydettik. Raporlar oluşturduk. Çözüm önerileri geliştirdik. Elazığ'ı halk belediyeciliği ile buluşturmaya dünden hazırlandık. Bugün Elazığ'ın her sorununa her önerisine her beklentisine hakim olan biziz. Bu sorunların nasıl çözüleceğini en iyi bilen de biziz. Bu doğrultularla emin adımlarla yürüyoruz ve artık Elazığ'ı çözüm odaklı düşünen, halk odaklı, şeffaf ve güvenilir bir belediyecilik anlayışla buluşturmak adına sabırsızlanıyoruz." şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN