Prof. Dr. Yasemin Açık'a ilgi her geçen gün artıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Elazığ'ı karış karış gezen Prof. Dr. Yasemin Açık vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Hemşerilerinin gönüllerinde taht kuran Prof. Dr. Yasemin Açık, Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile buluştu. Vatandaşlara seslenen Prof. Dr. Yasemin Açık, “Sürsürü Mahallemiz Halit Hoca’nın, Celalettin Emiroğlu’nun, Ali Haydar Hoca’nın manevi atmosferi altında bayrağına ülkesine sevdalı bir mahalle. Sürsürü Mahallesi her zaman yanımda oldu. Ben bugün kardeşiniz, ablanız olarak yanınızdayım. Bugün burada sizin sorunlarınızı dinlemek, sorunlara çözüm bulmak için buradayım. Bugün burada herhangi bir partinin değil, Elazığ’ın adayı olarak buradayım. Yatırımlarımı, akademik çalışmalarımı yaparken ve sivil toplum kuruluşlarında yer alırken, şehrime ne faydam olur diye düşünerek yaptım” ifadelerini kullandı.
 

“ŞEHRİME KATKI SUNMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Şehrine hep sahip çıkmaya çalıştığını kaydeden Prof. Dr. Açık “Bu yola çıkmamda sizlerin çok emeği var. Sizler bağımsız olmamı istediniz. Sizler benim siyasete girmemi istediniz bende bu can bu bedende oldukça sizler için çalışacağım, şehrime katkı sunmaya çalışacağım. 14 Mayıs günü Elazığ halkı kendi iradesini sandığa yansıtacak ve Elazığ bütün ezberi bozarak, Yasemin Ablasına sahip çıkacak. Sizin coşkunuzu görünce Elazığ’ kararını vermiş diyorum. Elazığ’ın bu dik duruşu, şehrimize refah, huzur getirecek” dedi.  
 

“BİZ SANA BAKANLIĞIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

Sürsürü Mahallesi sakinlerinin sloganları ve sevgi seli eşliğinde konuşmasını sürdüren Prof. Dr. Açık, “Ömrüm yettikçe Elazığlılar için çalışacağım. Birlikte şehrimizi yöneteceğiz. Sorunlarımıza çözüm bulmak için emek harcayacağız. Beni destekleyeceğinizi biliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Seçim günü hangi sandıkta oy kullanıyorsanız, o sandıkta gözünüz olsun” sözleri ile konuşmasını tamamladı.
 

Prof. Dr. Yasemin Açık'a ilgi her geçen gün artıyor

GÜN BOYU ZİYARETLER DEVAM ETTİ

Elazığ’ın sokaklarını, caddelerini, ilçelerini hemşeri ile kol kola yürüyen Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık, Doğu Garajı ve Mini Terminali ziyaretle güne başladı.
 
Elazığlılarla buluşan Prof. Dr. Yasemin Açık’ı destekleyen esnaflar ve vatandaşlar, kimi zaman sloganlarla kimi zaman alkışlarla karşılayarak, “Oyumuz sizin. Bundan sonra oylarımız hak edenlere... Elazığ’ın gülüsün, Mehmet Ağar nasıl gittiyse sen de gideceksin, duacıyız sana, senin milletvekilliğinde bir sıkıntı yok. Milletin kendisi sizin için çalışıyor. Kime sorsak sizi söylüyorlar” dedi.
 

“PROF. DR. AÇIK’I MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ziyaretlerine Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaretle devam etti. Prof. Dr. Açık, Dernek Başkanı Nadir Yalap, Maden Bağımsız İl Genel Meclisi Üyesi Cuma Telçeken, Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek, ilçenin sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Dernek Başkanı Nadir Yalap,  Prof. Dr. Açık’ın Elazığ’ımıza çok değerli hizmetler yapacağına emin olduklarını ifade ederek, “Biz Madenliler olarak kendisini çok seviyoruz, bizlere çok hizmeti olmuştur. Vekil olarak da görmeyi istiyoruz” dedi.
 Prof. Dr. Yasemin Açık'a ilgi her geçen gün artıyor

PROF. DR. AÇIK “BUNDAN SONRAKİ DÖNEMLERDE İLÇENİN SAHİBİ BİZLER OLACAĞIZ”

Maden’de çocukluk yıllarında kaldığını ifade eden Prof. Dr. Yasemin Açık da, “Maden benim çocukluğum döneminde o kadar büyük, güzel, gelişmiş bir ilçeydi ki o dönemlerde, Elazığ’ın lokomotifi durumundaydı. Zamanla Maden gelişmişlik düzeyini yakalayamadı. Son dönemde Maden sahipsiz kaldı. Bundan sonraki dönemlerde ilçenin sahibi bizler olacağız. Birlikte ilçe için emek vereceğiz. Birlikte güçlü bir oy ile meclise gidelim ve Maden’imizi ve diğer ilçelerimizi güçlü bir şekilde temsil edelim. Güçlü bir oy ile meclise gidersek, taleplerimizin karşılık bulacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte Madenlilerin istemediği hiçbir şeyin orada olmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Toplantıya katılan Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Cuma Telçeken, Çok sayıda insana aş ve iş imkanı sunan Prof. Dr. Yasemin Açık’ın gövdesini taşın altına koyduğunu, kendilerinin de bundan sonra serçe parmaklarını taşın altına koyarak, hemşerilerini meclise göndereceklerini söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Turan Kurnaz da konuşmasında Prof. Dr. Açık’ın kapısını her çaldıklarında kendilerinden yardımlarını esirgemediğini ifade ederek, “Biz ziyaretlerinden dolayı onur duyduk, vekillik makamında da şehre hizmet edeceğinize inanıyoruz” dedi.

BASKİLLİLERDEN HEMŞERİLERİNE TAM DESTEK

Baskilliler Derneği’ni de ziyaret eden Prof. Dr. Açık, Başkan Aygün Çam, Yukarı Fırat Dernek Başkanı Ahmet Özden Özen ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Aygün Çam, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı anlatmaya gerek olmadığını ifade ederek, sonunda kadar kendisinin yanında olduklarını kaydetti.

Prof. Dr. Yasemin Açık'a ilgi her geçen gün artıyor

Prof. Dr. Açık ise, atalarının yaşadığı ve yatırımları yaptığı toprakların mensupları ile bir arada olmaktan dolayı onur duyduğunu dile getirdi ve “Baskil kayısısı çok önemli bir değer, mutlaka katma değerini yükseltilmesi gerekiyor. Yine kanyonları çok önemli oralara tesis kurulması ve tanıtılması çok önemli. Baskil tarihi, kültürü ve insanı çok güzel bir ilçemiz, sahip çıkmamız gerekiyor. Ben her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte ilçeme sahip çıkacağım” dedi.

Prof. Dr. Açık mahalle toplantısının ardından Kıraathaneleri ve kafeleri gezerek, destek istedi. Girdiği her kafede ve kıraathanede samimi ve sıcak bir karşılama ile karşılan Prof. Açık’a vatandaşlar, tam destek hep destek sözü verdiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN