Polat, yapımı devam eden sağlık tesisi inşaatlarını ziyaret etti 

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat Elazığ genelinde yapımı devam eden sağlık tesisi inşaatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak Elazığ genelinde yapımı devam eden sağlık tesisi inşaatlarına yönelik yerinde inceleme ve ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hankendi ve Doğukent’te yapımı devam eden sağlık tesisi inşaatlarını gezen Prof. Dr. Cahit Polat, bu kez de Baskil Gemici ve Palu Baltaşı beldesinde yapımları devam eden çeşitli sağlık tesislerinin inşaat alanlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Beraberinde bulunan hizmet başkanlarıyla birlikte Baskil Gemici ve Palu Baltaşı beldelerine giden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, yapımı devam eden inşaatlar hakkında açıklamada bulundu. Polat: Prof. Dr. Polat açıklamasında: “İlimiz

genelinde yapımı devam eden sağlık tesislerimizi yerinde takip ederek, yüklenici firma yetkililerinden süreç hakkında bilgi alıyoruz. Baskil Gemici’de Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası ile yine aynı şekilde Palu Baltaşı beldemizde yapımına başlanılan Aile Sağlığı Merkezlerimizin inşaatları devam etmektedir. Amacımız yapımı devam eden sağlık tesislerimizi bir an önce vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Gezilerimiz sırasında olası aksaklıklar hakkında da bilgi alıyoruz ve çözümü noktasında gayret sarf ediyoruz” dedi. Palu, Baltaşı beldesindeki incelemelerini tamamlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, daha sonra Elazığ’a dönüşünde Kovancılar Devlet Hastanesi başta olmak üzere ilçede bulunan sağlık tesislerini ziyaret ederek, sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN