Özay: Sağlık hizmetleri gurur verici

Sağlık problemleri sebebiyle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, sağlık hizmetleri ve kendisinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Sağlık problemleri sebebiyle 11 gündür Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

ÖZAY: SAĞLIK DURUMUM İYİ

İl Genel Meclisi üyesi Özay, Hastalığımın teşhisinin ilk anından itibaren başlayan süreç ve sonrasında ameliyatı gerçekleştiren değerli Başhekimimiz Prof. Dr. Erol Keleş ve ekibine minnettarım. Allah'ın izniyle başarılı bir operasyon geçirdik, sağlık durumum iyi, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, telefon ile arayan, ziyaretime gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece onlara hizmet etmeye devam edeceğim. Daha önce özel hastanelerde de tedavi görüyorduk. Aynı hizmet kalitesi kamu hastanelerinde de verilmeye başlandı. Elazığ Şehir Hastanesi’nde gördüğümüz tedavinin ve hastanenin temizliğinden, personelin güler yüzlülüğü, yemek sunumuna kadar tüm hizmetleri konforlu. Bunun en büyük mimarı da Prof. Dr. Erol Keleş hocamızdır. Şehir hastanelerinin ülkemize kazandırılmasında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ Şehir Hastanesi'nin Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, doktor, hemşire ve diğer görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Özay: Sağlık hizmetleri gurur verici

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN