ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

İmam hatip Liseleri ve mezun derneklerinin çalışmalarını bir merkezden koordine edilmesi amacıyla kurulan ve bugüne kadar birçok başarılı hizmetlere imza atan ÖNDER'in bölge toplantısı Diyarbakır'da gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Çetin, Süleyman Dulkar ve Teşkilat bölge sorumlusu Hasan Aydın’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya Elazığ, Adıyaman Bingöl, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa  İl, ilçe dernek başkanları ve temsilcileri katıldı.

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

Toplantıya katılan ÖNDER Elazığ İl Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, dernek çalışmaları ve 2024 yılı planlamaları hakkında bilgiler verdi.

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

İlimizde İmam Hatip Liselerine yönelik eğitim, sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Karahüseyinoğlu, Elazığ’da Filistin meselesinin sürekli gündemde tutulmasının ve gençlerde bu bilincin oluşturulması yönünde gayret gösterdiklerini dile getirdi.

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

ÖNDER’in 2024 şiarının “nitelikli gelecek” olduğunu ifade eden ÖNDER Genel başkanı Abdullah Ceylan, İmam Hatip liselerinin fiziki ve öğretmen sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü bu aşamadan sonra gençlerimizi nitelikli eğitimle birlikle nitelikli insanlar olarak yetiştirmenin gayretinde olacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN