Nazırlı, Gümüşkavak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Milletvekili seçildikten sonra 'Elazığ İçin Nöbetteyim' sloganı ile çalışmalarına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bu defa Gümüşkavak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Elazığ İçin Nöbeti”ne Gümüşkavak Mahallesi’nden devam etti. AFAD, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kurumlarının yetkilileri ile birlikte Gümüşkavak Mahallesi’ne giden Milletvekili Nazırlı, sorun ve talepleri dinledi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden AK Parti Milletvekili Nazırlı, adım atmadık bölge bırakmamaya çalıştıklarını belirterek, sürekli sahada olduklarını ifade etti. 

Kentsel Dönüşüm alanında gelen şikayetleri yerinde çözmeye çalışan Milletvekili Nazırlı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi arayarak, sorunları iletti. Depremzede bir vatandaşın yaşadığı sorunu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi arayıp, anlatan Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, vatandaşı direkt olarak Bakan Özhaseki ile görüştürerek, yaşadığı sorunu çözüme kavuşturdu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN